Valmuerne

 

Valmuerne


Vi er 15 børn i alderen 2-6 år, 2 pædagoger og 1 pædagogmedhjælper. Den ene pædagog på stuen er den daglige leder, så derfor har hun to ugentlige kontordage.

 

 

Hver fredag sender vi en ugeplan ud for den kommende uge. Den er ikke mere fast end vi kan ændre den hvis der er noget andet der fanger børnenes opmærksomhed. Der veksles mellem tilbud om aktiviteter og ”skal aktiviteter” i dagligdagen.

 

 

Vi bestræber os på at komme ud af huset mindst en gang i ugen, hvor vi bl.a. går ture i nærmiljøet.

Vi lægger stor vægt på omsorg og nærvær i vores arbejde, og mener at der skal være tid og plads til at kunne sidde ved en voksen, hvis man fx er ked af det, eller bare har brug for at snakke om dagen der er gået.

 

 

Med den nye tilbygning som blev lavet i 2021, har vi fået egen indgang fra legepladsen, samt en større stue, hvor det er blevet muligt at indrette mange små legemiljøer. Dette betyder at børnene kan fordybe sig bedre i legen, uden at blive forstyrret.

 

 

På stuen arbejder vi med børnenes selvstændighed og selvhjulpenhed, ved at de er med til at dække bordet inden spisning, og afrydning af bordet efter spisning. For os er det også vigtigt at børnene får tid og støtte til selv at kunne klare garderoben. Vi opmuntrer og støtter børnene til selv at mestre af- og påklædning. 


 

 

 

 

 
What do you want to do ?
New mail