Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 

          jjjjjjjjjjjj

SENESTE NYT 

Så er efteråret atter over os og sommeren har for de fleste sikkert været en blandet fornøjelse, alt afhængigt af hvad der har stået på programmet.

De store og skoleklare børn har forladt os, vi har sagt farvel til dem og goddag til mange nye børn i løbet af foråret og sommeren, som nu har startet en ny dagligdag med at gå i børnehave.

Vi har brugt sommerferien på at ombygge vores køkken i stueetagen, dette er færdigt og taget i brug.

Dette var sidste store del af vores energi og wellness program der skulle gøre børnehaven ”fit for fremtiden” inden vores store fødselsdag i 2018.

August bød på vores årlige sommerfest, hvor ikke mindre end 185 tilmeldte gjorde dagen fantastisk, og vi dermed satte ny rekord med et plus på 35 i forhold til sidste år. Overskuddet fra salg af pølser og drikkevarer, bliver til en ekstra oplevelse her i efteråret.

Vores  idékatalog som danner grundlag for fejring af vores 150 års fødselsdag er nu godkendt i bestyrelsen, og den konkrete planlægning er iværksat i en arbejdsgruppe.

150 års dagen bliver festlig og i børnehøjde. Der bliver også en officiel del om eftermiddagen på selve dagen.

Ellers har vi planlagt at fejre det igennem hele året med ekstra oplevelser og events for børn og barnlige sjæle.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2018 eller 2019

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 45 pladser,  hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk