Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 

SENESTE NYT 

Sommerferien er lige om hjørnet. De store er klar til at forlade os, de glæder sig og er vildt spændte på at skulle gå i skole efter sommerferien.

Det betyder, at vi får nye små børn i huset og det er altid en spændende periode både for dem, deres forældre og os.

Vi har ligeledes fået ansat en ny pædagog – som starter hos os 1. august – Nadja hedder hun og vi glæder os rigtig meget til at byde hende velkommen.

Vi har haft arbejdslørdag, hvor forældre hjalp til. En dejlig dag hvor vi fik løst en masse små og store opgaver i børnehaven, og som giver et fantastisk sammenhold forældre, bestyrelse og medarbejdere imellem; samt økonomisk giver det os et frirum til at gøre og tilbyde vores børn flere oplevelser.

”Rum, Rummelig og Cyberspace” er børnehavens nye mål i år 2023. Her er både indvendige og udvendige forandringer i planen. For eksempel skabelse af forskellige temauger til leg og læring, et løft indvendigt i form af indretning for flere sanse og inspirations oplevelser, og ikke mindst et tiltag, som skal gøre børnehaven endnu mere digital. Dette både for børn, voksne og personale, så vi følger med tiden på den front.

Planer begynder at tage form og vi har fået vores forhave løftet, så den fremstår flot og indbydende. Vi får ny port på forsiden af huset, således vi kan lukke op fra legepladsen frem til hoveddøren, samt bliver murvæggene på den side renoveret.

Temauger i efteråret. Her kommer der et åbent hus med loppemarked, et grønt tiltag for at udveksle og genbruge legesager, en tur i dyrehaven med fokus på dyr og natur.

Digitalisering! Vi får vi nu fibernet… dette er første tiltag for at kunne realisere de kommende tiltag her.

August byder på årets sommerfest, og udvalget har næsten alle planer klar, og vi forventer som altid fuldt hus med mere end 150 gæster på dagen, hvor der er sjov, oplevelser, mad og drikke af mærket ”ad libitum” for en beskeden pris.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2020 eller helt ude i 2022.

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 45 pladser, hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interesserede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk