Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 

 

SENESTE NYT 

2019 er startet og vi er godt i gang - vi har fået udarbejdet budget for 2019, og har lige fået vores årsregnskabet fra 2018 som for 7. gang viser et sundt regnskab, og overskud i driften af børnehaven.

Dette betyder, at vi driver en sund og økonomisk ansvarlig virksomhed, hvor der er plads til at lave tiltag der gavner udviklingen af det produkt vi har i huset.

Vi glæder os til foråret og ved, at der er mange aktiviteter på programmet i børnehaven i den kommende periode, samt begynder det for de store, som skal starte i skole til sommer, en klargøring af deres overgang til et nyt liv i skolen. Her ser de meget frem til deres ”koloni” tur.

”Rum, Rummelig og Cyberspace” kalder bestyrelsen sit nye mål i år 2023. Her er både indvendige og udvendige forandringer i planen, skabelse af forskellige temauger til leg og læring, et løft indvendigt i form af indretning for flere sanse og inspirations oplevelser og ikke mindst et tiltag, som skal gøre børnehaven endnu mere digital. Dette både for børn, voksne og personale, så vi følger med tiden på den front.

Der udarbejdes lige nu masterplaner for de forskellige tiltag samt timing heraf, således detaljer kan komme på plads til alle initiativer inkl. finansieringen. Vi vil løbende informere om hvad der kommer til at ske hvornår.

Vi har indgået en aftale med en arkitekt og er begyndt processen med henblik på at få konkretiseret vores byggeplaner med timing og indhold, og ikke mindst pris på vores ønsker.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2019 eller 2020.

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 45 pladser,  hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk