Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 


SENESTE NYT

På bestyrelsesmødet 31. oktober har vi konstitueret os således:

Preben Ruge Hildebrandt fortsætter som Formand

Mie Høfner fortsætter som Næstformand

Referent er fortsat Søren Prahl.

Budget 2017 blev godkendt, og de planer vi har til forbedringer i 2017 kan realiseres i det lagte budget.

Juletiden nærmer sig, og vi kan se at alle lys mere eller mindre nu er tændte i børnene. Det bliver en skøn tid med masser af hygge og aktiviteter med børnene i og udenfor børnehaven.

Renoveringen af børnehaven fortsætter og vi har nu forhandlet og bestilt ombygningen af badeværelset på 1. sal. Arbejdet begynder 21. december, og vi tager det i brug igen i uge 3 - 2017.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2018 eller 2019

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 39 børn (45 pr. 1. Aug. 2016), hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk