Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 

SENESTE NYT 

Vinter nu og lige om lidt forår, vi glæder os…

Brand i Cathrine Asylets børnehave … NEJ heldigvis var det bare en øvelse, og vi har haft 2 ugers tema omkring brand, besøgt en brandstation og haft en øvelsesdag hvor der kom en brandmand forbi og lavede lidt røg, så vi fik afprøvet vores beredskab. Vi fik alle børn med ud, alt gik som det skulle.

Resultat 2019.

Så kom vores Årsregnskab og vi fik et plus på 277.423 kr. hvilket betyder, at vi på 8. år i træk har sorte og sunde tal på bundlinjen.

Børnehaven er sund og rask, og har været det i mange år, og derfor er det os også muligt at omsætte resultaterne til forbedringer i og omkring huset.

Tilbygning i 2020 – seneste nyt!

Vi har lige inden nytår sendt ansøgning til kommunen vedr. byggetilladelse og den forventer vi at få retur midt i februar.

Vores arkitekt Leif er færdig med alle tegninger på tilbygningen, og vi har fået udarbejdet en oversigt på håndværkere, som primært skal findes i nærområdet.

Disse vil få mulighed for at byde på alle opgaverne der skal udføres, og senest midt i marts vil vi have vurderet og valgt hvem der skal bygge for os på alle delopgaver i byggeriet.

Herefter og inden vi kommer til byggeperioden, vil vi udarbejde en plan for hvor og hvordan det påvirker kunderne i huset. Der bliver i perioder lidt/meget bøvl, men til gengæld bliver det helt fantastisk bagefter.

Vi fået ny port ude foran og fået ændret adgangsforhold som en del af forberedelserne til tilbygningen.

Vi planlægger fortsat at have det færdigt til sommerfesten 2020.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2021 eller helt ude i 2023.

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 45 pladser, hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interesserede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk