Allégade 6, 6100 Haderslev, Tlf.: 74526060 

 


SENESTE NYT 

Så er foråret atter over os og alle aktiviteter retter sig imod at komme udenfor. Der plantes blomster af børnene ude på legepladsen og udeaktiviteterne tager til i form af ture mm.

De store og skoleklare børn forbereder den kommende skoletid, og deres helt store oplevelse at komme på koloni i maj måned, fylder meget, og de kan næsten ikke være inde i sig selv af forventningsglæde.

Vores  idékatalog som danner grundlag for arbejdet med at planlægge vores 150 års fødselsdag er blevet langt og omfangsrigt. En gruppe fra ledelsen og bestyrelsen laver nu en ide og skitse til hvordan det skal foregå samt et budget - dette bliver der arbejdet på i de kommende måneder og forventes at ligge klar til bestyrelsen i juni måned.

Maj måned byder også på vores normalt godt besøgte ”Arbejdslørdag” hvor forældre, bestyrelse og personal får lavet store som små opgaver som børnehaven trænger til at få udført, alt sammen frivilligt, men vi håber og tror at vi atter i år kan samle 20 - 30 arbejdsomme deltagere.

Som altid kan børn komme med, da vi danner en gruppe der passer børn på dagen og tager en tur i Damparken.

Det sidste af de store renoveringsprojekter i vores Energi og Wellness program er vores køkken, som hen over sommeren skal have en total renovering. Når dette er gjort er børnehaven ”fit for fremtiden” og til vores store 150 års fest i 2018.

Påtænker du, at dit barn skal gå i Cathrine Asylets børnehave, er det nu du skal sikre dig en af pladserne i fremtiden - vigtigt at du henvender dig så hurtigt som muligt - også selvom det måske først er i 2018 eller 2019

Tjek vores Årshjul, som er lavet for såvel bestyrelsen som børnehaven. Her fastholdes årets gang og aktiviteter på ét blik. Se årshjulene her på hjemmesiden under fanebladet "Årshjul".

Cathrine Asylets Børnehave er en lille institution med max. 45,  hvoraf 6 pladser kan optages af børn i alderen 2 - 2,11 år. Lige nu har vi meget stor tilslutning til vores børnehave, men vil gerne hilse på endnu flere interessede forældre med deres børn, så kontakt os endelig for et besøg (74 52 60 60).

Cathrine Asylets Børnehave har ingen lukkedage. Børnehavens mail: cathrineasyl@c.dk